30.sz.
Körösi Csoma Sándor
cscs.
66.sz.
Papp-Váry Elemérné
lcscs.

Utolsó Frissítés: 25/2/2020
3066 Kávézó Eredete és Küldetése

Cserkész Csapataink, örömmel és alapos megfontolás után, elvállalták a 2006/2007, Sydney-ben tartott XIII. Magyar Találkozón egy kávézó üzemeltetésének megszervezését, működtetését. Ahogy észrevettük ez nem volt kis feladat. Sok munkával járt és sok cserkész testvérünknek, egyben új kihívás is.

2009/2010-ben ismét elvállalták a XIV. Magyar Találkozón, Canberrába a kávézó futtatását és az óta már számtalan magyar eseményen, pikniken ismert lett a már híres 3066 Kávézó.

Megpróbálunk legjobb tudásunkhoz, képességünkhöz és erőnkhöz képest ‘résen lenni’ és teljesíteni azt, amit vállaltunk. A megértést és türelmet előre köszönjük. Jósszándékú hozzászólásokat, ötleteket, tanácsokat, mint mindig, most is köszönettel fogadunk.

A 3066 Kávézóban több féle friss babkávét árulunk, és néha sós és édes rágcsálnivalókat, valamint friss krémest és pogácsát! Meleg étel is kapható friss zsömlével, és a népszerű „meat pie” és „sausage roll”. Ezen kívül, eladunk több magyar import árut is, többek között a közismert és népszerű „Fonyódi”-t, kovászos és csemege uborkát, meggybefőttet, reszelt tormát, mustárt, piros paprikát stb. 

Hozzák a jókedvüket, és reméljük, hamarosan viszontlátunk!

Jó Munkát!

A 30.-as es 66.-os Sydneyi Cserkészcsapatok és a
Szülői Fenntartó Testület
Következő megjelenés:
Taste of Hungary Festival
2020. március 29.
from 10:00am
DMSZ Klub
32 Glendenning Road, Glendenning
Ample parking
Sydneyi                    Magyar 


Cserkészcsapatok